Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken

Aperodroom See U / Met ACTLD - ACT Lighting Design

Een samenwerking die een innovatieve lichtkunstervaring biedt. 

Van 6 tot 16 februari 2020 bood See U, de tijdelijke bezetting van de voormalige Fritz Toussaint Gendarmeriekazerne, onderdak aan ACTLD - ACT Lighting Design voor een uitzonderlijke ervaring op het kruispunt van design, kunst en innovatie. Deze drie waarden worden binnen de installatie vertaald in drie met elkaar verweven kunstwerken die leiden tot een ongekende immersieve ervaring. Dit alles in combinatie met de warme sfeer van de bar en de foodtrucks!

Het ACTLD-team zei:"Het geeft ongelooflijk veel voldoening om de fundamenten van waaruit de ACTLD in 1995 werd gelanceerd, visueel te kunnen aantonen. Wij zijn verheugd deze nieuwe lichtkunstinstallatie te kunnen presenteren, waarin video, verlichting, decorontwerp en inhoudelijke vormgeving worden gecombineerd om een visuele en zintuiglijke boodschap uit te dragen die iedereen kan ervaren en waarvan iedereen kan genieten.