Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken

Aperodroom See U / Met ACTLD - ACT Lichtontwerp

Een samenwerking die een innovatieve ervaring in lichtkunst biedt. 

Van 6 tot 16 februari 2020 verwelkomde See U, de tijdelijke bezettingsplaats van de voormalige Fritz Toussaint rijkswachtkazerne, ACTLD - ACT Lighting Design voor een uitzonderlijke ervaring op het kruispunt van design, kunst en innovatie. Deze drie waarden worden binnen de installatie vertaald in drie met elkaar verweven kunstwerken die leiden tot een ongekende meeslepende ervaring. Dit alles, gecombineerd met de warme sfeer van de bar en foodtrucks!

Het ACTLD-team zei:"Het is ongelooflijk bevredigend om visueel de fundamenten te kunnen laten zien van waaruit de ACTLD in 1995 werd gelanceerd. We zijn verheugd om deze nieuwe lichtkunstinstallatie te kunnen presenteren, die video, verlichting, decorontwerp en content curation combineert om een visuele en zintuiglijke boodschap uit te drukken die door iedereen ervaren en genoten kan worden ".