Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken
Next Level Brussel

Lancering van Next Level Brussel

Doe mee aan "Next Level", pali pali's ondersteuningsprogramma voor creatieve industrieën! De missie van pali pali is het versnellen van culturele, sociale en solidariteitsprojecten. In deze context voert pali pali steunprogramma's uit in België en internationaal, gewijd aan de culturele en creatieve industrieën.

pali pali ondersteunt deze sector sinds 2016: media, audiovisueel, muziek, webcultuur, reclame, beeldende kunst, fotografie, erfgoed, podiumkunsten, en ontwikkelt een specifieke aanpak op basis van een sterke ervaring op het terrein.

Het programma heeft al erkende spelers ondersteund zoals Delitoon, Five Oh, Live magazine, Poolpio, Modul-R, Collectible, enz.
Het programma van 6 maanden richt zich op de zakelijke ontwikkeling van het project (economisch model, prototyping, markttoegang, administratief en financieel beheer), ondernemersvaardigheden, maar ook op de integratie in het ecosysteem van culturele en creatieve activiteiten.

Alle informatie hier: https: //www.pali-pali.com/programmes/