Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken
Next Level Brussel

Lancering van Next Level Brussel

Doe mee aan "Next Level", het ondersteuningsprogramma voor creatieve industrieën van pali pali! De missie van pali pali is het versnellen van culturele, sociale en solidaire projecten. In deze context heeft pali pali steunprogramma's in België en internationaal, gewijd aan de culturele en creatieve industrieën.

pali pali ondersteunt deze sector sinds 2016: media, audiovisueel, muziek, webcultuur, reclame, beeldende kunst, fotografie, erfgoed, live performance, en ontwikkelt een specifieke aanpak gebaseerd op uitgebreide ervaring in het veld.

Het programma heeft al ondersteuning geboden aan bekende spelers zoals Delitoon, Five Oh, Live magazine, Poolpio, Modul-R, Collectible, etc.
Het programma van 6 maanden richt zich op de bedrijfsontwikkeling van het project (bedrijfsmodel, prototyping, markttoegang, administratief en financieel beheer), ondernemersvaardigheden en integratie in het ecosysteem van culturele en creatieve activiteiten.

Voor meer informatie: https: //www.pali-pali.com/programmes/