Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken

Creatis Beijing

Creatis vertrekt naar China!

In samenwerking met Doors en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, en dankzij WeWork Labs en Temple, heeft Creatis vier Belgische ondernemers geselecteerd om hun ontwikkeling in China te versnellen. Er werden ook vier Chinese bedrijven uitgenodigd om deel te nemen aan dit intensieve programma en samen te werken met Belgische bedrijven. Het doel is om duurzame relaties te creëren tussen de projecten en het Chinese culturele ecosysteem.

Het thema van de incubatie: "Intelligente steden ontwerpen met culturele projecten". Er worden twee conferenties georganiseerd om de beste culturele praktijken in Europa en China te bespreken met deskundigen. 

  • Creatis Talks #1 Design "Tijdelijke ruimtes: nieuwe manieren om de stad te activeren" 11.09.2019 - 18:00 - 19:00
  • Creatis Talks #2 Design "Innovatieve ervaringen om het publiek naar de openbare ruimte te trekken" 13.09.2019 - 18:00 - 19:00