Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken

Creatis Beijing

Creatis vliegt naar China!

In samenwerking met Doors en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en dankzij WeWork Labs en Temple heeft Creatis vier Belgische ondernemers geselecteerd om hun ontwikkeling in China te versnellen. Ook vier Chinese bedrijven worden uitgenodigd om dit intensieve programma te volgen en samenwerkingsverbanden aan te gaan met Belgische bedrijven. De ambitie is om duurzame relaties te creëren tussen de projecten en het Chinese culturele ecosysteem.

Het thema van de incubatie: "Slimme steden ontwerpen met culturele projecten". Er zullen twee conferenties worden georganiseerd om met deskundigen de beste culturele praktijken in Europa en China te bespreken. 

  • Creatis Talks #1 Design "Tijdelijke ruimtes: nieuwe manieren om de stad te activeren" 11.09.2019 - 18:00 - 19:00 uur
  • Creatis Talks #2 Design "Innovatieve ervaringen om het publiek naar de openbare ruimte te lokken" 13.09.2019 - 18:00 - 19:00 uur