Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken

Kersel en pali pali bundelen krachten voor Communicatie & Duurzaamheid

Duurzaamheidskwesties en de communicatie daarover zijn voor alle ondernemingen van groot belang. Kersel en Pali Pali hebben besloten hun krachten op dit gebied te bundelen. Naast het beheer van sites uit de sociale en solidaire economie (See U, Grand Hospice, L'imprimerie), heeft Pali Pali besloten om samen met Kersel een reeks adviesdiensten aan te bieden die erop gericht zijn de overgang van organisaties en bedrijven naar een duurzamer en verantwoordelijker model te ondersteunen en de communicatie en het beheer van belanghebbenden op een efficiënte en ethische manier te beheren.

Kersel en zijn oprichter Stephan Salberter hebben grote bedrijven begeleid bij deze overgang, zoals ING en AG Insurance. Na een eerste samenwerking met Kersel in het kader van de oprichting van School 19 hebben de twee organisaties besloten hun samenwerking te formaliseren door een aanbod op te stellen dat gaat van het ontwerp van de duurzaamheidsstrategie tot de operationele uitvoering ervan, en dat gebaseerd is op vier pijlers van het ontwerp van de duurzaamheidsstrategie tot de operationele uitvoering ervan, en die gebaseerd is op vier pijlers:

Strategie voor duurzame transformatie en communicatie. Zij begeleiden het duurzame ontwikkelingstraject van organisaties via de evaluatie van hun strategie; de herdefiniëring van de bestaansreden van organisaties (missie, waarden, activiteiten); het ontwerpen van actieplannen en het definiëren van prestatie-indicatoren, alsmede het beheer van belanghebbenden en de communicatiestrategie.

Betrokkenheid van werknemers. Door de gevolgen van het "nieuwe normaal" is het nog belangrijker om werknemers te beschermen en hun welzijn te waarborgen.pali pali beoordeelt de werkcultuur van een organisatie en versterkt een positieve omgeving door het implementeren van collaboratieve oplossingen en tools.

Ethiek, diversiteit en inclusie. Een organisatie wordt gedefinieerd door haar cultuur. Het komt tot uitdrukking in haar waarden, processen en gedragingen, waaronder ethiek, diversiteit en inclusie. pali pali helpt bij het beoordelen van de huidige staat van de ethische cultuur van een organisatie en versterkt een cultuur van integriteit en vertrouwen onder werknemers.

Certificering. Certificeringen en labels bieden externe validatie van het engagement voor duurzame ontwikkeling. pali pali implementeert relevante certificeringen, labels en tools: Duurzame Ontwikkelingsdoelen, B Corp, Ecovadis, ESG.

Dit aanbod zal worden geleid door Olivia de Bie, die een uitgebreide staat van dienst heeft op dit gebied, met name dankzij haar tijd bij de Deloitte-groep.

Voor Edouard Meier, CEO van Pali Pali, is dit nieuwe aanbod "is een strategische en logische ontwikkeling van ons maatschappelijk engagement. Onze methodologie en technieken uit de culturele, creatieve en maatschappelijke sector, gecombineerd met het profiel van Olivia de Bie en de expertise van Kersel in stakeholdermanagement en strategische communicatie, vormen een echt congruent en relevant aanbod voor KMO's en grote groepen.".

Voor Stéphan Salberter de Kersel, een brand revealing studio met als motto "Use your voice for good use your voice for growth, het is tijd om van storytelling over te stappen op brand actionism met een coherente rode draad tussen woorden en daden voor kmo's en grote groepen. Wij gaan hen helpen met een duidelijk en aangepast aanbod om de maatschappelijke uitdagingen aan te gaan".

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: edouard@pali-pali.com / stephan@kersel.be