Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken

Kersel en pali pali bundelen krachten om een Communicatie & Duurzaamheid pakket aan te bieden

Duurzaamheidskwesties en de manier waarop ze worden gecommuniceerd zijn belangrijke uitdagingen voor alle bedrijven. Kersel en Pali Pali hebben besloten hun krachten op dit gebied te bundelen. Naast het beheer van een aantal sociale-economiewebsites (See U, Grand Hospice, L'imprimerie), heeft Pali Pali besloten om de krachten te bundelen met Kersel om een reeks adviesdiensten aan te bieden die zijn ontworpen om de overgang van organisaties en bedrijven naar een duurzamer en verantwoordelijker model te ondersteunen, en om de communicatie met belanghebbenden en het beheer effectief en ethisch te beheren.

Kersel en zijn oprichter Stephan Salberter hebben grote bedrijven als ING en AG Insurance geholpen. Na een eerste samenwerking met Kersel in verband met de oprichting van School 19, hebben de twee organisaties besloten hun partnerschap te formaliseren door een dienstenaanbod op te bouwen dat reikt van het ontwerp van de duurzaamheidsstrategie tot de operationele implementatie ervan. duurzaamheidsstrategie tot de operationele implementatie, gebaseerd op vier pijlers:

Strategie voor duurzame transformatie en communicatie. Ze ondersteunen organisaties op hun weg naar duurzame ontwikkeling door hun strategie te beoordelen, hun bestaansreden (missie, waarden, activiteiten) opnieuw te definiëren, actieplannen te ontwerpen en prestatie-indicatoren te definiëren, evenals het beheer van belanghebbenden en de communicatiestrategie.

Betrokkenheid van werknemers. De gevolgen van het 'nieuwe normaal' maken het nog belangrijker om werknemers te beschermen en hun welzijn te garanderen.pali pali beoordeelt de werkcultuur van een organisatie en versterkt een positieve omgeving door het implementeren van collaboratieve oplossingen en tools.

Ethiek, diversiteit en inclusie. Een organisatie wordt gedefinieerd door haar cultuur. Deze komt tot uiting in haar waarden, processen en gedragingen, waaronder ethiek, diversiteit en inclusie. pali pali helpt bij het beoordelen van de huidige staat van de ethische cultuur van een organisatie en versterkt een cultuur van integriteit en vertrouwen onder werknemers.

Certificering. Certificeringen en labels bieden externe validatie van onze inzet voor duurzame ontwikkeling. pali pali implementeert de relevante certificeringen, labels en tools: Sustainable Development Goals, B Corp, Ecovadis, ESG.

Dit aanbod zal worden geleid door Olivia de Bie, die een sterke staat van dienst heeft op dit gebied, met name dankzij haar tijd bij de Deloitte-groep.

Voor Edouard Meier, CEO van Pali Pali, is dit nieuwe aanbod "een strategische en logische ontwikkeling van onze maatschappelijke betrokkenheid. Onze methodologie en technieken uit de culturele, creatieve en maatschappelijke sector, gecombineerd met het profiel van Olivia de Bie en de expertise van Kersel in stakeholder management en strategische communicatie, vormen een echt congruent en relevant aanbod voor zowel KMO's als grote groepen.".

Voor Stéphan Salberter de Kersel, een brand revealing studio met als motto "Use your voice for good use your voice for growth, is het tijd om over te stappen van storytelling naar brand actionism, met een coherente rode draad tussen woorden en daden voor kmo's en grote groepen. We gaan hen helpen om de maatschappelijke uitdagingen aan te gaan met een duidelijk, op maat gemaakt aanbod.".

Neem voor meer informatie contact op met edouard@pali-pali.com / stephan@kersel.be