Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken

pali pali

pali pali is op zoek naar zijn cateringpartner!

Als versneller van culturele, sociale en gemeenschapsprojecten creëert, beheert en stimuleert pali pali ontmoetingsplaatsen en experimenteercentra die een innovatieve en duurzame samenleving verbeelden. Broedplaatsen, derde plaatsen, tijdelijke ruimtes(zie U, Grand Hospice, L'imprimerie). Nu het bedrijf uitgebreid is en binnenkort nieuwe ruimtes aankondigt, houden we een beperkte raadpleging om een horecapartner te vinden. Omdat je voor het creëren van een locatie de geschiedenis, de omgeving en het publiek moet begrijpen en een eigen identiteit en een gezellige ruimte moet creëren, willen we in zee gaan met een partner die onze waarden deelt, die zijn activiteit zal ontwikkelen in al onze projecten en die met ons zal samenwerken om een echt evenementenaanbod te creëren.

De organisatie waarmee we willen samenwerken kan al actief zijn of in ontwikkeling. Idealiter heeft ze een horeca-aanbod of -product en de capaciteit om een baraanbod te creëren. Bovenal moet het onze waarden delen en zich willen aansluiten bij een snel veranderend bedrijf. Ze zouden toetreden tot het Pali Pali-bedrijf door middel van een nader te bepalen overdracht/aankoop van aandelen, zodat ze volledig worden geïntegreerd in een nieuwe ontwikkeling.

Als je mee wilt doen aan onze Pali Pali-projecten en een activiteit met ons wilt ontwikkelen, schrijf dan naar edouard@pali-pali.com.