Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken

Pali Pali

pali pali is op zoek naar een cateringpartner!

Als versneller van culturele, sociale en solidariteitsprojecten creëert, beheert en stimuleert pali pali ontmoetingsplaatsen en experimentele ruimtes die een innovatieve en duurzame samenleving verbeelden. Broedplaatsen, derde plaatsen, tijdelijke beroepen(Zie U, Grand Hospice, L'imprimerie). Aangezien het bedrijf gegroeid is en binnenkort nieuwe ruimtes zal aankondigen, voeren wij een beperkte raadpleging om een Horeca vennoot/partner te vinden. Omdat het voor het creëren van een zaal noodzakelijk is de geschiedenis, de omgeving en het publiek te begrijpen en een eigen identiteit te creëren, en een gezellige ruimte te creëren, willen wij ons associëren met een partner die onze waarden deelt, die zijn activiteit op al onze projecten zal ontwikkelen en die met ons een echt evenementenaanbod zal creëren.

De structuur waarmee wij willen samenwerken kan al actief of in ontwikkeling zijn. Idealiter heeft het een horeca-aanbod of -product en de mogelijkheid om een baraanbod te creëren. Hij moet vooral onze waarden delen en willen toetreden tot een bedrijf in volle evolutie. Zij zou toetreden tot de onderneming pali pali door een overdracht/terugkoop van nader te bepalen aandelen, zodat zij volledig geïntegreerd wordt in een nieuwe ontwikkeling.

Als u geïnteresseerd bent in deelname aan de Pali Pali-projecten en het ontwikkelen van een activiteit met ons, schrijf dan naar edouard@pali-pali.com.