Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken
PAVILJES

pali pali en Traumnovelle creëren Les PAVILLONS

pali pali en Traumnovelle zijn de winnaars van de Crea.Brussels wedstrijd voor het project PAVILLONS, een demontabel en mobiel derde centrum. Gebaseerd op de circulaire economie bieden de paviljoens een gezellige plek om elkaar te ontmoeten, evenementen te organiseren en zelfs om te slapen. Ze transformeren onbezette ruimtes in buitengewone ervaringen.

Dit is de eerste samenwerking tussen pali pali en Traumnovelle. Als versneller van culturele, sociale en gemeenschapsprojecten, creëert, beheert en stimuleert pali pali ontmoetingsplaatsen en plaatsen van experiment: incubators, derde plaatsen, tijdelijke bezettingen (See U, Grand Hospice, L'imprimerie).

De studio Traumnovelle, vooral bekend omdat ze België vertegenwoordigde op de Biënnale van Venetië in 2018, heeft een reeks van vijf paviljoenen bedacht, met verschillende vormen en capaciteiten die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt en een echte Third Place creëren, een echt kamp wanneer ze bij elkaar worden gezet. 

De paviljoens kunnen gebruikt worden voor culturele evenementen, verhuurd worden voor privé buitenevenementen of gebruikt worden voor meer innovatieve concepten, zoals stedelijk kamperen.

Met de steun van Crea.Brussels, een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, beheerd door ST' ART in samenwerking met Hub.Brussels.