Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken
Geheime Tuin

GEHEIME TUIN

Het is de grote terugkeer van Winterpret! Na de annulering in 2020 en de beperkingen in 2021 is het met veel plezier dat Pali Pali deelneemt aan deze nieuwe editie en het publiek uitnodigt voor de inhuldiging op vrijdag 25 november.

Dankzij een nieuwe samenwerking met de Stad Brussel en Jardin zal de Secret Garden tijdens het evenement in het Grand Hospice open zijn. In dit adembenemende kader, dat in het verlengde ligt van Plaisirs d'Hiver, wordt een gevarieerd programma aangeboden: lichtinstallaties, akoestische sessies, lokale acteurs en zelfs een authentieke Scandinavische sauna. Kom en ontdek deze betoverende plek, geheel in kerstsfeer versierd!

7/7 📆 25 nov - 01 jan

𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨 𝙍𝙖𝙘𝙡𝙚𝙩𝙩𝙚 | 𝙇𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙡𝙡𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨 | 𝘼𝙘𝙤𝙪𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙎𝙚𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣𝙨| 𝙇𝙤𝙘𝙖𝙡 𝘾𝙤𝙢𝙚𝙙𝙞𝙖𝙣𝙨| 𝙎𝙘𝙖𝙣𝙙𝙞𝙣𝙖𝙫𝙞𝙖𝙣 𝙎𝙖𝙪𝙣𝙖 | ...

📆 Zondag tot woensdag 🕒 12:00 - 00:00

📆 Donderdag tot zaterdag 🕓 12:00 - 01:00