Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken
Geheime tuin

GEHEIME TUIN

Winterpret is terug! Na de annulering in 2020 en de beperkingen in 2021, is pali pali verheugd om deel te nemen aan deze nieuwe editie, en kijkt ernaar uit om het publiek te verwelkomen op de inhuldiging op vrijdag 25 november.

Dankzij een nieuwe samenwerking met de Stad Brussel en Jardin, zal de Geheime Tuin open zijn tijdens het hele evenement in het Groot Hospitaal. In dit adembenemende kader, in het verlengde van Plaisirs d'Hiver, wordt een gevarieerd programma aangeboden: lichtinstallaties, akoestische sessies, lokale acteurs en zelfs een authentieke Scandinavische sauna. Kom en ontdek deze betoverende locatie, helemaal in kerstsfeer versierd!

7/7 📆 25 nov - 01 jan

𝘿𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨 𝙍𝙖𝙘𝙡𝙚𝙩𝙩𝙚 | 𝙇𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙡𝙡𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙨 𝘼𝙘𝙤𝙪𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙎𝙚𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣𝙨| 𝙇𝙤𝙘𝙖𝙡 𝘾𝙤𝙢𝙚𝙙𝙞𝙖𝙣𝙨| 𝙎𝙘𝙖𝙣𝙙𝙞𝙣𝙖𝙫𝙞𝙖𝙣 𝙎𝙖𝙪𝙣𝙖 | ...

📆 Zondag tot woensdag 🕒 12:00 - 00:00

📆 Donderdag tot zaterdag 🕓 12:00 - 01:00