Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken

GELUKKIG NIEUWJAAR 🥂 GELUKKIGE NIEUWJAAR ✨ GELUKKIG NIEUWJAAR

De beste wensen voor het nieuwe jaar van het hele team! We wensen je een jaar vol prachtige verrassingen, grote vreugde en spannende projecten. ✨ 2020 is een rijk jaar geweest!

Onze locaties: See U opende zijn deuren in de lente van 2019 en is sindsdien een echt stedelijk laboratorium geworden, een publiek en collectief succes dat de economische en solidariteitsprojecten van Brussel in de kijker zet en een nieuwe, inclusieve manier voorstelt om de wijk op te bouwen. Bedankt voor jullie trouw en steun de afgelopen 2 jaar. 💛 Het goede nieuws is dat de tijdelijke bezetting is verlengd tot het voorjaar van 2022. 🍾

Creatis heeft een nieuwe locatie geopend in de Koningsstraat om bedrijven uit de culturele en creatieve sector te ontvangen, en heeft een nieuw programma geopend in Charleroi met de stadsraad van Charleroi: de Hub-C. Dit programma zal vanaf januari 2021 een tiental bedrijven ondersteunen. Creatis Brussels en de Trakk in Namen zullen ook blijven samenwerken op het gebied van evenementen, waarvan de volgende gepland staat voor 24 februari. Creatis zal in 2021 minstens twee internationale programma's organiseren: Pixii & Co, een Europees programma ter ondersteuning van projecten op het gebied van digitale kunst, en Creatis Beijing met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

In 2021 krijgen See U en Creatis er een nieuwe locatie bij - meer informatie volgt binnenkort!

Onze consultancy is ook geëvolueerd:

KissKissBank Benelux kende een zeer goed jaar, met meer dan 500 gefinancierde projecten via het platform. Emblematische projecten, zoals de Brasserie Surréaliste, toonden de veerkracht van de sociale economie in tijden van crisis.

Sommige missies zijn afgelopen, zoals de missie ter ondersteuning van School 19, na drie jaar die het mogelijk maakte het model van de school volledig te valideren en de school te verhuizen en te laten groeien in BeCentral in het centrum van Brussel. En andere, zoals die met Maltem, een internationale adviesgroep die actief is in 11 landen, die Pali Pali ondersteunt in zijn impactstrategie.

In 2021 voegt een nieuw platform zich bij de groep, Hey! Hey! is een platform voor het te gelde maken van exclusieve content voor de muziekindustrie: artiesten zenden premium content uit (privéconcerten, videochats, originele content, clips, enz.), waartoe gebruikers (fans) toegang krijgen door per optreden te betalen via een virtuele valuta.

Andere projecten zullen deze missies zeker aanvullen, voor een jaar dat we beter zullen proberen te maken dan het vorige.

GELUKKIG NIEUWJAAR 🥂 GELUKKIGE NIEUWJAAR ✨ BONNE ANNÉE