Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken

GELUKKIG NIEUWJAAR 🥂 GELUKKIGE NIEUWJAAR ✨ GELUKKIG NIEUWJAAR

De beste wensen voor dit nieuwe jaar van het hele team! Wij wensen u een jaar vol mooie verrassingen, grote vreugden en geweldige projecten ✨ 2020 is rijk geweest!

Onze locaties : See U opende zijn deuren in het voorjaar van 2019 en is sindsdien een echt stedelijk laboratorium geworden, een publiek en collectief succes dat de economische en solidariteitsprojecten van Brussel in de kijker zet en een nieuwe, inclusieve manier voorstelt om de wijk op te bouwen. Bedankt voor uw loyaliteit en steun in de afgelopen twee jaar. 💛 Het goede nieuws is dat de tijdelijke bezetting is verlengd tot het voorjaar van 2022. 🍾

Creatis heeft een nieuwe locatie geopend in de Koningsstraat om bedrijven uit de culturele en creatieve sector te ontvangen en heeft in Charleroi een nieuw programma geopend met de Metropool Charleroi: de Hub-C. Dit programma zal vanaf januari 2021 een tiental bedrijven ondersteunen. Bovendien zullen Creatis Brussel en de Trakk in Namen blijven samenwerken aan evenementen, waarvan de volgende gepland staat voor 24 februari. Creatis zal in 2021 ten minste twee internationale programma's uitvoeren: Pixii & Co, een Europees programma ter ondersteuning van projecten op het gebied van digitale kunst, en Creatis Beijing met steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

In 2021 krijgen See U en Creatis er een nieuwe locatie bij, binnenkort meer informatie!

Ook onze adviesactiviteiten zijn geëvolueerd:

KissKissBank Benelux had een zeer goed jaar met meer dan 500 gefinancierde projecten via het platform. Emblematische projecten, zoals de Surrealistische Brouwerij, hebben de veerkracht van de sociale economie in tijden van crisis aangetoond.

Sommige missies zijn afgelopen, zoals de missie om School 19 te begeleiden, na drie jaar die het mogelijk maakte het model van de school volledig te valideren en te verhuizen en te groeien in BeCentral in het centrum van Brussel. En andere, zoals die met Maltem, een internationale adviesgroep die in 11 landen aanwezig is en die Pali Pali begeleidt bij haar impactstrategie.

In 2021 zal een nieuw platform deel uitmaken van de groep, Hey! Hey! is een exclusief content monetisation platform voor de muziekindustrie: artiesten zenden premium content uit (privé concerten, video chats, originele content, clips, etc.), waartoe gebruikers (fans) toegang krijgen door te betalen per optreden, via een virtuele valuta.

Andere projecten zullen deze missies zeker aanvullen, voor een jaar dat we beter zullen proberen te maken dan het vorige.

GELUKKIG NIEUWJAAR 🥂 GELUKKIGE NIEUWJAAR ✨ BONNE ANNÉE