Sluit
Typ ten minste 1 teken om te zoeken

Charleroi Entreprendre workshops

pali pali ondersteunt ondernemers in de agglomeratie Charleroi. Het hele jaar door zullen de pali pali-teams workshops aanbieden om lokale bedrijven te ondersteunen. Bent u een ondernemer op zoek naar het verfijnen en valideren van de waardepropositie van uw project duidelijk en precies? Dan is deze workshop iets voor jou!

Het hebben van een waardepropositie is essentieel voor een ondernemer. En waarom is dat? Omdat hetdefinieert hoe je van plan bent waarde te leveren aan je klanten. Het is essentieel voor het succes van je bedrijf.

Tijdens deze ochtend leer je hoe je de bestaansreden van je bedrijf kunt bepalen en je project op een overtuigende manier kunt rechtvaardigen. Je zult ontdekken hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie door een uniek waardevoorstel te doen dat aansluit bij de behoeften van je klanten. Je krijgt de kans om dit te testen met de andere deelnemers en de facilitator.

Dit evenement staat open voor alle projecteigenaars in Charleroi Metropool of die zich in Charleroi Metropool willen vestigen en vindt plaats op donderdag 09 februari vanaf 9.30 uur in de Caserne Trésignies.

Naar evenementen :

Definieer je unieke waardepropositie

Ontwikkel een commercieel aanbod en pitch je project. 

Bepaal je communicatiestrategie

Bouw je marketingmix en branding