Sluit
Typ minstens 1 karakter om te zoeken

Charleroi Entreprendre workshops

pali pali ondersteunt ondernemers in de metropool Charleroi. Het hele jaar door zullen de pali pali-teams workshops aanbieden om bedrijven in het gebied te ondersteunen. Bent u een ondernemer die de waardepropositie van uw project op een duidelijke en nauwkeurige manier wil verfijnen en valideren? Dan is deze workshop iets voor jou!

Het hebben van een waardevoorstel is essentieel voor een ondernemer. Waarom? Omdat hetbepaalt hoe u van plan bent uw klanten waarde te bieden. Het is essentieel voor het succes van uw bedrijf.

In deze ochtendsessie leert u hoe u het doel van uw bedrijf bepaalt en hoe u uw project op een overtuigende manier kunt rechtvaardigen. U zult ontdekken hoe u zich kunt onderscheiden van de concurrentie door een uniek waardevoorstel te doen dat voldoet aan de behoeften van uw klanten. U krijgt de gelegenheid dit te testen met andere deelnemers en de facilitator.

Dit evenement staat open voor alle projectleiders in Charleroi Metropool of die zich in Charleroi Metropool willen vestigen en vindt plaats op donderdag 09 februari vanaf 09.30 uur in de Caserne Trésignies.

Naar de gebeurtenissen:

Definieer uw unieke waardepropositie

Ontwikkel een commercieel aanbod en pitch je project. 

Bepaal uw communicatiestrategie

Uw marketingmix en branding opbouwen